#ΕΚΠΑπλυντηριο

O επιχειρηματίας Γιάννη Μακρής πέφτει νεκρός με έξι πυροβολισμούς στο σπίτι του στην περιοχή του Πανοράματος Βούλας. Ασχολούμαστε με τον εν λόγο μακαρίτη μαφιόζο (γνωστός αλλιώς και σαν “ο αυστραλός” ;)) καθώς είναι ένας από τους μεγαλομέτοχους της εταιρίας My Services (γνωστή αλλιώς και ως «JCB SECRUTY AND FACILITY AE, Abnorr Cleaning ΕΠΕ») η οποία είναι η εργολαβική εταιρία καθαρισμού και φύλαξης του ΕΚΠΑ (έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ). Έταιρος μέτοχος της My Services ήταν και το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Άρης Σπηλιωτόπουλος. 

 

Το νικνειμ του Μακρή, του δόθηκε μάλλον λόγω της ιδιαίτερης σχέσης του με τη ήπειρο των καγκουρό όπου είναι καταζητούμενος σαν μεγαλοέμπορος ναρκωτικών και κατηγορούμενος για φόνο… Ακόμα μια φορά που το ΕΚΠΑ παίρνει μέρος σε ξέπλυμα μάυρου χρήματος μέσω των εργολαβικών εταιρίων που πουλάνε το πακέτο φύλαξη-καθαριότητα με μισθούς 200 ευρώ και συνθήκες εργασίας που προσφέρουν καρκίνο. 
Μίλησε κανείς για ανόμια?

 

Περισσότερα για το θέμα στο κείμενο Casus Belli το οποίο μοιραζόταν πριν ακόμα αναλάβει η My Services. Όχι δεν έχουμε κρυφούς πληροφοριοδότες, όλα αυτά ήταν ευρέως γνωστά.

Leave a Reply